Манчестър Юнайтед и Маркъс Рашфорд преговарят усилено за нов договор

...
Манчестър Юнайтед и Маркъс Рашфорд преговарят усилено за нов договор
Коментари Харесай

Рашфорд преговаря с Ман Юнайтед за нов договор

Манчестър Юнайтед и Маркъс Рашфорд договарят интензивно за нов контракт на нападателя. Клубът е убеден, че ще обвърже играча с нов договор.

В момента нападателят получава 200 000 паунда на седмица, като се чака повишение на възнаграждението му. Клубните шефове на Манчестър Юнайтед обаче не са склонни да предложат повече от 300 000 британски лири на седмица и да нарушат структурата на заплатите си, защото към този момент в клуба се постанова по този начин нареченото " предписание Роналдо ”.

Както е известно, става въпрос за това, че мениджърът Ерик Тен Хаг се пробва да вкара таван на заплатите, с цел да се предотвратят проблемите, свързани с напрежението в съблекалнята поради даването на прекалено високи хонорари на едни играчи за сметка на други. По същия метод се договаря сега и с испанския вратар Давид Де Хеа, на който са изяснили новите правила за заплатите.

Не е ясно по какъв начин това ще се отрази на договарянията, като Рашфорд и Манчестър Юнайтед следва да уточнят редица въпроси, само че клубът не е обезпокоен от обстановката и има чувството, че и двете страни желаят едно и също нещо. Договорът на Рашфорд трябваше да изтече през идното лято, само че от " алените дяволи " задействаха алтернатива в договора му за удължение с още 12 месеца. Заговори се и за интерес на френския Пари Сен Жермен към англичанина, само че наподобява по-вероятно той да продължи да играе на " Олд Трафорд ".

Нападателят е в страхотна форма за Манчестър Юнайтед през този сезон. Той вкара 16 гола във всички надпревари, в това число осем в Премиър Лийг, като се разписа против Ливърпул, Арсенал и Ман Сити

Наред със зашеметяващата си форма, Рашфорд усъвършенства и връх, който се резервира в продължение на 64 години, като стана първият състезател на Юнайтед след Денис Виолет през 1959 година, който вкарва в девет поредни мача на " Олд Трафорд ". Самият състезател се изрече ласкаво за измененията, провокирани от идването на Тен Хаг, както и за бързото му влияние върху всички аспекти на клуба.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР