Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще влязат в челен сблъсък през

...
Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще влязат в челен сблъсък през
Коментари Харесай

Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще спорят за вратар от МЛС

Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще влязат в преден конфликт през лятото за вратаря на американския Ню Инглънд Революшън - Джордже Петрович. И двата отбора се чака да търсят нов стаж през лятото и 23-годишният сръбски национал попада отпред в описите им.

Юнайтед към момента договаря със своя №1 Давид де Хеа за нов контракт, този на аварийния вратар Том Хийтън изтича през лятото, а наемът на Джак Бътланд от Кристъл Палас изтича в края на сезона. Дийн Хендерсън пък ще се завърне на „ Олд Трафорд “ след престоя си чартърен в Нотингам Форест, само че надали ще бъде благополучен да бъде запаса на Де Хеа.

Междувременно Ливърпул може да загуби резервата на Алисон – Куивийн Келехър, защото не престават спекулациите към неговото бъдеще, до момента в който третият пазач Адриан има контракт до лятото.

Петрович се причисли към отбора от МЛС предишния април и за това време заслужи доста похвали както на клубно, по този начин и на интернационално равнище. Юнайтед и Ливърпул наблюдават младия вратар и са подготвени да изчакат по какъв начин ще продължи развиването му преди да насочат предложения за него през лятото. Петрович се причисли към Ню Инглънд Революшън от родния си Чукарички в Сърбия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР