Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изправят днес от 14,30 часа

...
Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изправят днес от 14,30 часа
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Ливърпул в сблъсък за второто място

Манчестър Юнайтед и Ливърпул се изправят през днешния ден от 14,30 часа на " Олд Трафорд " в пряк конфликт за второто място в Премиър лийг.

Двата отбора вървят надлежно втори и трети, като преимуществото е на страната на " алените дяволи ". Отборът на мениджъра Жозе Моуриньо има 62 точки, до момента в който " мърсисайдци " са с две по-малко. Убедителен водач със 78 е Манчестър Сити, който наподобява сигурен първенец.

Последните четири мача сред двата отбора приключиха без победител, а тактиката на Моуриньо беше мощно подложена на критика.

Португалецът ще може да разчита на Маруан Фелайни, който се завърна в групата след травма на коляното. Ветеранът Златан Ибрахимович също тренира. Напълно възобновен е и Ерик Байи, само че навън заради контузии остават Андер Ерера, Маркос Рохо, Антони Марсиал, Фил Джоунс и Дейли Блинд. Под въпрос до последно ще бъде френската звезда Пол Погба.

В състава на Ливърпул пък се завръщат Джордан Хендерсън, Андрю Робъртсън и Жоржиньо Вайналдум, които страдаха от контузии и болести. Аут обаче е Натаниел Клайн.

За нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку дуелът ще е по-особен. Белгиецът ще търси своя гол номер 100 в Премиър лийг иако го реализира ще стане вторият състезател след Хари Кейн от Тотнъм, който го реализира против Ливърпул.
Вероятни сформира:
Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Валенсия, Байи, Смолинг, Йънг, Мактоминей, Матич, Погба, Лингард, Лукаку, Санчес.
Ливърпул: Кариус, Робъртсън, Ван Дайк, Ловрен, Гомес, Джан, Хендерсън, Чембърлейн, Мане, Фирмино, Салах.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР