Манчестър Юнайтед и Лестър завършиха наравно 1:1 в мач от

...
Манчестър Юнайтед и Лестър завършиха наравно 1:1 в мач от
Коментари Харесай

Ман Юнайтед се препъна в Лестър за Топ 4

Манчестър Юнайтед и Лестър приключиха наедно 1:1 в мач от 31-ия кръг на Висшата лига. Двата тима си размениха небрежно по един гол в средата на второто полувреме. Първо Келечи Ихеаначо откри резултата в 63-ата минута, а по-късно Фред изравни четири минути по-късно. " Червените дяволи " бяха без Кристиано Роналдо, който е болен.

Юнайтед остава на шесто място във краткотрайното класиране с 51 точки, до момента в който " лисиците " са 9-и с 37 пункта.

Снимка: БГНЕС  Ман Юнайтед се препъна в Лестър за Топ 4
Гостите можеше да се разпишат още във 2-ата минута, когато Барнс засече с глава центриране от директен свободен удар, само че топката мина рисково около вратата. В 12-ата минута още веднъж Барнс се озова на стрелкова позиция, като стреля рисково около лявата греда.

В 22-ата минута Пол Погба засече с глава центриране на Фернандеш, само че не затрудни изключително Шмайхел, който улови. Пет минути по-късно и пред Фернандеш се откри отличен късмет да открие резултата. Халфът навлезе в наказателното поле, озова се на стрелкова позиция, само че стражът на Лестър се намеси и избави.
Снимка: БГНЕС  Ман Юнайтед се препъна в Лестър за Топ 4
Малко по-късно още веднъж Барнс се оказа на стрелкова позиция, само че прати топката около вратата.

Първата по-интересна обстановка през второто полувреме беше пред вратата на Лестър. Дало центрира в наказателното поле, където Фернандеш насочи удар с глава, само че Шмайхел още веднъж беше на висота.

В 63-ата минута " лисиците " излязоха напред в резултата. Дюсбъри-Хол лиши топката на Фред в центъра и провежда контраофанзива за гостите. Мадисън получи отляво и с съвършено центриране откри Ихеаначо, който плонжира и с глава направи Де Хеа беззащитен.

Четири минути по-късно Юнайтед изравни. Шмайхел сбърка при една изритана топка, което разреши на Фред да овладее и да комбинира с Фернандеш. Португалецът насочи удар, който вратарят на Лестър мазета. Топката стигна до Фред, който със мощен удар не сбърка за 1:1.
Снимка: БГНЕС  Ман Юнайтед се препъна в Лестър за Топ 4
В 72-ата минута Де Хеа направи фамозно избавяне. Испанският пазач мазета удар с глава на Фофана, който се извиси след центриране от директен свободен удар. В 80-ата минута Ихеаначо получи пред наказателното поле, а Варан се опита да му отнеме. Нигериецът съумя да чукне към Мадисън, който с компактен шут в близкия ъгъл вкара във вратата. Ситуацията беше гледана с ВАР, след което попадението беше анулирано.
Снимка: БГНЕС  Ман Юнайтед се препъна в Лестър за Топ 4
Малко по-късно удар с глава на Фернандеш мина около лявата греда. В 84-ата минута шут на Тилеманс не затрудни Де Хеа и испанецът улови. В продължението на мача с пропуск се отличи и Санчо, чийто удар не откри очертанията на вратата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР