"Манчестър Юнайтед" и Жозе Моуриньо може да се разделят през

...
"Манчестър Юнайтед" и Жозе Моуриньо може да се разделят през
Коментари Харесай

Моуриньо се разделя с Манчестър Юнайтед

"Манчестър Юнайтед " и Жозе Моуриньо може да се разделят през лятото, откакто португалският управител е изгубил доверието на сериозна част от управлението.

Моуриньо е мечтан от "Пари Сен Жермен ", където ще получи на процедура безграничен бюджет за прехвърляния. Нещо, от неналичието на което се оплаква в "Юнайтед ".

Според ESPN против егото и стила на Специалния към този момент зрее неодобрение в управлението на "червените дяволи ". Медията, която е една от сериозните зад Океана, твърди, че представител на притежателите - фамилия Глейзър, е уведомил в частен диалог вицепрезидента Ед Уудуърд, че "така не може да продължава " - каквото и да има впредвид.

Нищо чудно това да е музика за ушите на самия Уудуърд, който не се схваща изключително елементарно с Моуриньо още от предишното лято, когато бе упрекнат индиректно от португалеца за провали в трансферната политика.

Според британския "Индипендънт " във вторник сутринта, часове преди злощастния реванш против "Севиля " (1:2) в Шампионската лига, Жозе и Уудуърд са закусвали в хотела на тима в Манчестър и са разискали проектите за нови играчи, написа Дир.бг.

Моуриньо желае четирима, като трима от тях са с ясни имена: Самюел Юмтити от "Барселона ", Марко Верати от "Пари Сен Жермен " и Вилиан от "Челси ".

Привличането на който и да е от тримата наподобява пъклен мъчно, поради клубовете им и сериозните заплати, които получават там. Четвъртият би трябвало да е някой всред Иван Ракитич ( "Барса ") и Лука Модрич ( "Реал "), като по непотвърдени информации, Уудуърд ясно е споделил, че да се вземе състезател от тези тимове сега е допустимо единствено, в случай че те са ненужни там. А това не важи за нито един от упоменатите.

Така назрява скандал, като медиите напомнят, че това е остаряла тактичност на Жозе - желае нереалистични цели, с цел да оправдае възможна разлъка с клуба, прехвърляйки виновността "в двора " на хората, виновни за прехвърлянията. Това пък ускорява слуховете, че ПСЖ твърдо желае Моу за идващ ментор.

В същото време различен името на треньора не слиза от заглавията на испанската спортна преса, която му разгласи война и извади заровените томахавки от престоя му в "Реал ", приключил през 2013 година Причина стана отношението на Моуриньо към кореспондент от в. "Ас ", който предизвика с въпрос след успеха на "Севиля " на "Олд Трафорд ". И бе "срязан " от португалеца.

"Той е първичен, останал в предишното, примат от ерата преди еволюцията ", написа "Марка ". Подкрепян от останалите испански медии, които срутват със земята Жозе.

"Средняшки тим със средняк за треньор ", написа "Ас ". И прибавя убийственото: "Дебелият портфейл на клуба не ти купува триумф, Жозе ".

Каталунският "Мундо депортиво " назовава представянето на "Юнайтед " с думите: "опит за заплашване и физическа кавга със противника, само че не и да се играе футбол ".

А вестник "Спорт ", също от Барселона, написа: "Юнайтед " е следващият неуспех на Жозе ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР