Манчестър Юнайтед и Дарби Каунти играят при резултат 0:0 в

...
Манчестър Юнайтед и Дарби Каунти играят при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - Дарби Каунти 0:0, гледайте тук!

Манчестър Юнайтед и Дарби Каунти играят при резултат 0:0 в срещата си от 3-ия кръг на ФА Къп на " Олд Трафорд ".

Домакините излизат в този мач с Маркъс Рашфорд на върха на офанзивата, а зад тила му в нападателен проект работят Хенрих Мхитарян, Джеси Лингард и Хуан Мата.

How #MUFC line up for tonight's @EmiratesFACup clash... pic.twitter.com/4OSit4bZQn
— Manchester United (@ManUtd) 5 януари 2018 година
За Дарби Каунти офанзивата води Сам Уинал, като той е подкрепян от по-задни позиции от Анреас Вайман, Том Лоурънс и Джони Ръсел.

Here's how the Rams line-up for this evening's @EmiratesFACup clash with @ManUtd at Old Trafford, #dcfcfans! pic.twitter.com/tB4NzwqQUY
— Derby County (@dcfcofficial) January 5, 2018 Срещата стартира с две положителни благоприятни условия за Манчестър Юнайтед. В 4-ата минута Джеси Лингард бе открит на чудесна позиция в наказателното поле, само че стреля над вратата. Минута по-късно Пол Погба шутира от отдалеченост по земя, само че право в ръцете на вратаря.

В 9-ата минут още веднъж Пол Погба стреля от отдалеченост и ударът му мина рисково покрай гредата, само че в навън.

В 17-ата минута Рашфорд опита отдалечен удар, който тупна подло, само че излезе в навън. Две минути по-късно младият нападател имаше нов късмет да обстрелва вратата, само че и този път не съумя да откри очертанията.

В 21-ата минута Хуан Мата насочи страховит удар от фаул и Скот Карсън трябваше да демонстрира ослепителен инстикт, с цел да опази вратата си.

В 22-ата минута Дарби Каунти стигна до първата си заплаха. Маркъс Олсон стреля с глава и Серхио Ромеро трябваше да се разтегне оптимално, с цел да избави.

В 27-ата минута и Андреас Вайман опита изстрел по посока вратата на Юнайтед, само че топката мина настрана.

В 35-ата минута домакините бяха най-близо до разкриване на резултата. Маркъс Рашфорд получи чудесно центриране в пеналта и стреля с глава, само че топката се отби от гредата. В 38-ата минута още веднъж той насочи изстрел с глава, като този път той бе избавен от Карсън.

В 42-ата минута още веднъж Скот Карсън бе последна бариера пред гола. Пол Погба насочи прелестен изстрел от фаул и вратарят с неввероятна интервенция опази вратата си " суха ".

В 49-ата минута Дарби каунти можеше малко куриозно да поведе в резултата. Том Хъдълстоян насочи удар, който рикошира подло в бранител и мина рисково покрай вратата.

В 53-ата минута Мощен удар на Мата бе избавен от Карсън, а по-късно и Погба не съумя да вкара от близко. Дарби Каунти отговори с рисков удар на Том Лоурънс в 58-ата минута и добра интервенция на Ромеро.

В 60-ата минута Пол Погба изстреля същински снаряд по посока вратата на противника, само че още веднъж Скот Карсън бе непробиваем.

Съставите на двата тима:

МАН Ю: Ромеро, Линдельоф, Смолинг, Блинд, Шоу, Ерера, Погба, Мата, Лингард, Мхитарян, Рашфорд

ДАРБИ К: Карсън, Уиздъм, Киог, Пиърс, Олсон, Хъдълстоун, Торн, Ръсел, Лоурънс, Вайман, Уинал

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР