Манчестър Юнайтед и Челси не успяха да се победят и

...
Манчестър Юнайтед и Челси не успяха да се победят и
Коментари Харесай

Защо се стигна до хикс в дербито Юнайтед и Челси?

Манчестър Юнайтед и Челси не съумяха да се победят и приключиха при 1:1 на "Олд Трафорд " във основен дуел за Топ 4 във Висшата лига.

Грешка на Давид Де Хеа разреши на "сините " да изравнят посредством Маркос Алонсо в 43-ата минута. Хуан Мата преди този момент бе дал преднина в 11-ата минута.

Юнайтед още веднъж заложи на дълги топки. В скица 4-3-1-2 - бранителите или халфовете пред тях изпращаха топката зад високо изнесената отбрана на Челси - топки към Рашфорд или Лукаку.

Също по този начин Юнайтед имаше и проект да комбинира в средата на терена посредством разиграване. Очертава се един ромб, в който са в свободно пространство и подготвени да комбинират един с различен.

Юнайтед също по този начин играе доста мощно на фланговете - там Челси нямаше по какъв начин да отдели повече от четирима души. Ако някой се приближи, той ще напусне зоната. На фланга се основава обстановка 1:1, 4:4 или 5:5.

Стратегията на Юнайтед - от единия към други фланг и пас зад отбраната на Челси.

За триумф обаче Юнайтед като че ли нямаше нужната физическа подготовка - за условията на Солскяер, както и самостоятелната неточност на Давид Де Хеа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР