Манчестър Юнайтед и Арсенал играят при 3:2 в мач от

...
Манчестър Юнайтед и Арсенал играят при 3:2 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ман Юн - Арсенал 3:2, Роналдо бележи от дузпа

Манчестър Юнайтед и Арсенал играят при 3:2 в мач от 14-ия кръг на Висшата лига. Емил Смит Роу откри резултата в 14-ата минута след спорен гол. В 44-ата минута Бруно Фернандеш изравни. В 52-ата минута Кристиано Роналдо направи цялостен поврат. Две минути по-късно Мартин Йодегор изравни. "Червените дяволи " още веднъж поведоха в 69-ата минута от дузпа посредством Роналдо. Двубоят на „ Олд Трафорд” може да го гледате онлайн по DIEMA SPORT 2. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата.

Гостите започнаха по-добре срещата. Още във 2-ата минута Бен Уайт стреля с глава след центриране от корнер, а Маркъс Рашфорд трябваше да избива от голлинията. Малко по-късно Давид Де Хеа не се затрудни със слаб шут на Пиер-Емерик Обамеянг. Отговорът на Юнайтед не закъсня. В 12-ата минута Нуно Тавареш сбърка, което разреши на Кристиано Роналдо да овладее топката. Португалецът напредна и насочи удар, само че не затрудни Аарън Рамсдейл.

В 14-ата минута Фред настъпи Де Хеа след центриране от корнер. Топката беше изчистена и попадна в Емил Смит Роу. Английският национал стреля от границата на наказателното поле и порази вратата, до момента в който вратарят на Юнайтед лежеше на тревата. След инспекция с ВАР, голът на лондончани беше приет.

След попадението "червените дяволи " владееха повече самодейността, само че мъчно създаваха положения пред Рамсдейл. В 34-ата минута Алекс Телеш падна в наказателното поле след прикосновение с Такехиро Томиасу, само че Мартин Аткинсън даде сигнал играта да продължи. Три минути по-късно Магуайър направи двойно с Рашфорд и насочи удар от към 15 метра, само че не затрудни вратаря на гостите.

В 38-ата минута Мартинели измъкна топката покрай аутлинията отдясно. Бразилецът навлезе в наказателното поле и насочи удар, който мина около вратата на Де Хеа.

В 44-ата минута "червените дяволи " стигнаха до изравнителен гол. Санчо проби отляво и откри Фред в наказателното поле. Бразилецът продължи към Бруно Фернандеш, който от 6-7 метра нямаше по какъв начин да сбърка - 1:1.

Арсенал бе на път да се разпише още в началните секунди след почивката. След центриране от корнер Габриел отклони топката с гърба си, само че Де Хеа с блестяща интервенция съумя да избие. Минута по-късно Роналдо бе открит от Бруно Фернандеш в наказателното поле и насочи мощен удар от дребен ъгъл, който Рамсдейл мазета.

В 52-ата минута Юнайтед направи поврат. Нуно Тавареш сбърка отдясно и разреши на Диого Далот да овладее топката. Португалецът откри Рашфорд отдясно, който проби и с чудесно центриране откри Роналдо на дузпата, а за португалецът беше детска игра да означи. Попадението беше под номер 800 в кариерата му.

Отговорът на "топчиите " беше незабавен. Гостите проведоха отлична офанзива. Томас получи в центъра и откри Мартинели отдясно. Бразилецът центрира в наказателното поле, където беше Мартин Йодерог, а норвежецът с техничен удар възвърне равенството 2:2.

В 67-ата минута Фернандеш насочи удар от дребен ъгъл, който бе неакуратен. Малко по-късно Фред беше подкосен от Йодегор в наказателното поле. Първоначално Мартин Аткинсън даде сигнал играта да продължи, само че след намесата на ВАР поправя решението си и уточни бялата точка. Зад топката застана Роналдо и с безкомпромисно осъществяване в центъра на вратата вкара за 3:2.

Ман Юн – Арсенал 3:2

0:1 Емил Смит Роу (14)

1:1 Бруно Фернандеш (44)

2:1 Кристиано Роналдо (52)

2:2 Мартин Йодегор (54)

3:2 Кристиано Роналдо (69-дузпа)

Ман Юн: Де Хеа, Линдельоф, Магуайър /к/, Роналдо, Рашфорд, Фред, Бруно Фернандеш, Далот, Санчо, Алекс Телеш, Мактоминей.

Мениджър: Майкъл Карик

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР