Манчестър Юнайтед и Арсенал играят при 0:0 в мач от

...
Манчестър Юнайтед и Арсенал играят при 0:0 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ман Юн - Арсенал 0:1, ВАР помогна на топчиите

Манчестър Юнайтед и Арсенал играят при 0:0 в мач от 14-ия кръг на Висшата лига. Двубоят на „ Олд Трафорд” може да го гледате онлайн по DIEMA SPORT 2. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата.

Гостите започнаха по-добре срещата. Още във 2-ата минута Бен Уайт стреля с глава след центриране от корнер, а Маркъс Рашфорд трябваше да избива от голлинията. Малко по-късно Давид Де Хеа не се затрудни със слаб шут на Пиер-Емерик Обамеянг. Отговорът на Юнайтед не закъсня. В 12-ата минута Нуно Тавареш сбърка, което разреши на Кристиано Роналдо да овладее топката. Португалецът напредна и насочи удар, само че не затрудни Аарън Рамсдейл.

В 14-ата минута Фред настъпи Де Хеа след центриране от корнер. Топката беше изчистена и попадна в Емил Смит Роу. Английският национал стреля от границата на наказателното поле и порази вратата, до момента в който вратарят на Юнайтед лежеше на тревата. След инспекция с ВАР, голът на лондончани беше приет.

Ман Юн – Арсенал 0:1

0:1 Емил Смит Роу (14)

Ман Юн: Де Хеа, Линдельоф, Магуайър /к/, Роналдо, Рашфорд, Фред, Бруно Фернандеш, Далот, Санчо, Алекс Телеш, Мактоминей.

Мениджър: Майкъл Карик

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР