Манчестър Юнайтед и Алехандро Гарначо вече са постигнали съгласие за

...
Манчестър Юнайтед и Алехандро Гарначо вече са постигнали съгласие за
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Гарначо най-сетне са се разбрали за нов договор

Манчестър Юнайтед и Алехандро Гарначо към този момент са постигнали единодушие за новия контракт на гения. Според британските медии контрактът ще бъде за пет години, като заплатата на 18-годишния аржентинец предстоящо ще бъде увеличена неведнъж в съпоставяне със сегашните 7 000 паунда седмично, които получава. Остава да се доуточнят единствено няколко дребни детайлности във връзка с имидж правата на играча.

Гарначо се трансформира в много значима фигура при Ерик загар Хаг, като досега през сезона той има общо 25 мача във всички шампионати, в които означи три гола и направи четири асистенции. Доброто му показване бързо притегли интереса на клубове като Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Байерн (Мюнхен). Това накара управлението на Юнайтед да форсира договарянията за нов договор. През предишния месец се появиха информации, че двете страни не могат стигнат до съглашение, защото от „ Олд Трафорд “ желаят аржентинецът да преподпише за цели осем години, до момента в който неговите сътрудници упорстват за договор за половината от този период. В последна сметка продължителността, на която са се спрели клубът и Гарначо, е пет години.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР