Манчестър Юнайтед гостува на Тотнъм в мач от 33-ия кръг

...
Манчестър Юнайтед гостува на Тотнъм в мач от 33-ия кръг
Коментари Харесай

Тотнъм - Манч Юнайтед, Бруно Фернандеш стартира, домакините без Лорис

Манчестър Юнайтед гостува на Тотнъм в мач от 33-ия кръг на Премиър лийг. “Червените дяволи ” влизат в дуела в положително въодушевление, откакто единствено преди няколко дни съумяха да доближат до финала за Купата на Англия след доста уморителен мач с продължения и осъществяване на дузпи против Брайтън.

“Шпорите ” пък претърпяха унизително проваляне с 6:1 при гостуването си на Нюкасъл през уикенда, като единствено в първите двайсетина минути получиха цели пет попадения. Именно заради тази причина почитателите на домакините ще чакат реакция от своите любимци през днешния ден. Само преди дни шефовете на отбора взеха решение да заменят досегашния краткотраен ментор Кристиан Стелини с Райън Мейсън. Бившият полузащитник не може да разчита на титулярния си вратар Юго Лорис и залага вместо него на Фрейзър Форстър. Клеман Ленгле се завръща в титулярния състав на мястото на заменения още през първата част против Нюкасъл Папе Сар, а Ричарлисон получава опция от първата минута вместо Деян Кулушевски.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг пък получава отлична вест, като Бруно Фернандеш, който имаше проблеми с глезена, е задоволително здрав и стартира от първата минута. Джейдън Санчо пък заменя Антони Марсиал, а Маркъс Рашфорд ще води офанзивата на отбора. Хари Магуайър още веднъж е отвън групата на отбора, въпреки че изтърпя наказването си в дуела с Брайтън, а в центъра на защитата ще работят Виктор Линдельоф и Люк Шоу.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР