Манчестър Юнайтед гостува на Бетис в мач реванш от 1/8-финалите

...
Манчестър Юнайтед гостува на Бетис в мач реванш от 1/8-финалите
Коментари Харесай

Бетис - Манчестър Юнайтед, съставите

Манчестър Юнайтед гостува на Бетис в мач реванш от 1/8-финалите на Лига Европа. В първата среща “червените дяволи ” надвиха с 4:1 над испанците след мощно второ полувреме.

Наставникът на домакините Мануел Пелегрини още веднъж залага на върха на офанзивата на зимного попълнение Айосе Перес, който стартира от първата минута в шеста поредна среща. Интересно е, че централните нападатели Борха Иглесиас и Серхио Каналес, както и един от най-креативните футболисти в испанския отбор - Серхио Каналес още веднъж остават на скамейката, както бе и преди седмица, въпреки испанците да се нуждаят от голове.

Ерик загар Хаг прави четири промени в своя отбор спрямо титулярите, които започнаха мача през уикенда. Изненадата, която сервира нидерландеца, е даването на първи старт като титуляр на Факундо Пелистри, който ще размени Антъни отдясно. Хари Магуайър заема мястото на Рафаел Варан, Талър Маласия е вместо Люк Шоу отляво на защитата, а Фред стартира вместо Джейдън Санчо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР