Манчестър Юнайтед е възобновил интереса си към нападателя на Байерн

...
Манчестър Юнайтед е възобновил интереса си към нападателя на Байерн
Коментари Харесай

Ман Юнайтед отново насочва поглед към Чупо-Мотинг

Манчестър Юнайтед е възобновил интереса си към нападателя на Байерн (Мюнхен) Ерик Максим Чупо-Мотинг. 33-годишният деец попадна в полезрението на " алените дяволи " още през лятото, само че тогава до нещо по-сериозно не се стигна. Сега обаче на " Олд Трафорд " виждат в негово лице добър вид за заместител на напусналия Кристиано Роналдо, написа " Скай Дойчланд ".

Не е загадка, че мениджърът Ерик загар Хаг желае нов нападател да бъде притеглен през януари. В момента обаче притежателите от семейство Глейзър са лимитирали до най-малко вложенията в очакване на продажбата на клуба. Това много лимитира опциите пред нидерландския експерт. Той би трябвало да откри по едно и също време на ниска цена, само че и задоволително първокласен футболист и Чупо-Мотинг попада в тази категория.

Договорът на камерунеца изтича през лятото и цената му сега не е по никакъв начин висока - от порядъка на 5-6 милиона евро. От Байерн обаче не желаят да го изтърван толкоз елементарно и към този момент водят договаряния за възобновяване на договора му. Евентуална оферта от Юнайтед обаче може да промени съществено обстановката. А последните информации са, че от " Олд Трафорд " към този момент са се свързали с представители на футболиста, с цел да обсъдят опцията за сходен трансфер.

Чупо-Мотинг има опит по терените в Англия с екипа на Стоук Сити, където игра през сезон 2017-18. Впоследствие той мина и през Пари Сен Жермен, а от 2020 година е в Байерн. На " Алианц Арена " обаче той не е със статут на корав титуляр, като досега има 74 мача, 29 гола и 9 асистенции за баварците.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР