Манчестър Юнайтед е стартирал мощна офанзива по привличането на Алекс

...
Манчестър Юнайтед е стартирал мощна офанзива по привличането на Алекс
Коментари Харесай

Юнайтед изкушава несбъднат блян на Челси с двойна заплата

Манчестър Юнайтед е стартирал мощна атака по привличането на Алекс Сандро от Ювентус. Според британските издания „ алените дяволи” са отправили меко казано изкусителна оферта до бразилския ас.

Основен титуляр на Юве си отпътува

През лятото на 2017 година и при започване на тази Челси опита всичко по силите си, с цел да купи 27-годишния Алекс Сандро. Бившият състезател на Порто играе за торинския гранд от 2015 година насам, като записа дубъл с купата на Италия и Купата на страната във всеки от двата си цялостни сезона. Именно с екипа на „ бианконерите” се утвърди като един от най-хубавите леви крайни бранители в Европа.

Челси се отхвърли от Алекс Сандро

Не е чудно, че изявите на Сандро притеглят вниманието на тимове като Юнайтед. Вестник „ Дейли Мирър” твърди, че мениджърът Жозе Моуриньо няма да жали средства за привличането на южноамериканския футболист. Изданието показва, че „ алените дяволи” са подготвени да платят 70 милиона паунда за бранителя.

Освен всичко друго на „ Олд Трафорд” Алекс Сандро ще получи опцията да прибира двойно по-висока заплата спрямо актуалната си в Ювентус. Английският гранд му предлага по 145 хиляди паунда седмично.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР