Манчестър Юнайтед е решен да привлече нов класен нападател през

...
Манчестър Юнайтед е решен да привлече нов класен нападател през
Коментари Харесай

Още едно интересно име в полезрението на Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед е решен да притегли нов класен нападател през лятото. В последните седмици с " алените дяволи " са свързвани много играчи за тази позиция, които са в полезрението на клуба. Поредният подобен е голмайсторът на Фулъм Александър Митрович, твърди информация на " Дейли Стар ".

28-годишния сърбин е привлякъл вниманието на мениджъра Ерик загар Хаг със мощните си изяви от началото на сезона. Той има 12 гола и 4 асистенции за лондончани в 25 мача във всички шампионати.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Митрович обаче може и самичък да унищожи възможностите си да премине на " Олд Трафорд ". Това се случи в мача сред двата отбора за ФА Къп, когато нападателят не съумя да сдържи нервите си и получи пряк червен картон, откакто влезе в спор и даже бутна съдията поради отсъдената дузпа в интерес на " алените дяволи ". Това държание не се е понравило изключително на спортно-техническия щаб на Юнайтед и в клуба към този момент съществено се замислят дали да продължат с интереса си към сърбина или да го изключат от листата с евентуални претенденти за трансфер.

Иначе преди този момент представянето на Митрович на " Олд Трафорд " бе чудесно. Именно той откри резултата в интерес на Фулъм и можеше да бъде воин за гостите, в случай че бе запазил хладнокръвие. Освен от страна на Ман Юнайтед, интерес към събрина има и от Челси, Тотнъм и Барселона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР