Манчестър Юнайтед е постигнал договорка с Коди Гакпо относно личните

...
Манчестър Юнайтед е постигнал договорка с Коди Гакпо относно личните
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се разбра с Коди Гакпо

Манчестър Юнайтед е постигнал сделка с Коди Гакпо по отношение на персоналните условия на играча, при които той е податлив да подпише контракт с клуба, разкрива журналистът Ралф Елфринк. 23-годишният нидерландец е една от трансферните цели на " алените дяволи " и те са доста покрай реализиране на договорката, като остава да се схванат и с клуба му ПСВ Айндховен по отношение на цената на крилото.

Според Елфринк от " Олд Трафорд " към момента не са отправили публична оферта към " филипсите ". Те изчакват да мине реванша с Глазгоу Рейнджърс от плейофа за Шампионската лига в сряда. Англичаните са подготвени да извадят сред 45 и 50 милиона евро за този футболист и имат вяра, че ще съумеят бързо да се схванат с шефовете на ПСВ, откакто по-рано през лятото към този момент реализираха една договорка между тях - прехвърлянето на Тайрел Маласия.

Гакпо е сравняван като качества с Робин ван Перси и Тиери Анри. Той по формулировка е ляво крило, само че в последно време все по-често е употребен и като чист нападател и се спрява чудесно в тази роля. Нидерландецът има 138 мача, 45 гола и 35 асистенции на сметката си за ПСВ Айндховен. Той също по този начин има и 7 мача и 2 гола за националния тим на Нидерландия.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР