Манчестър Юнайтед е отправил първата си оферта към Борусия (Дортмунд)

...
Манчестър Юнайтед е отправил първата си оферта към Борусия (Дортмунд)
Коментари Харесай

Юнайтед с първа оферта за Санчо, Дортмунд я отказа

Манчестър Юнайтед е отправил първата си оферта към Борусия (Дортмунд) за нападателя Джейдън Санчо, оповестява Bild. " Червените дяволи " съумяха да завършат трети във Висшата лига през този сезон, като по този метод си осигуриха място в Шампионската лига следващата година, което усили възможностите им да привлекат британския национал.

Според източника от Юнайтед са влезели в контакт с Дортмунд и са създали предложение от 89 милиона паунда за правата на крилото. От немския отбор обаче са отказали сумата, като желаят с 20 милиона повече от това, което британският тим предлага. Смята се, че от " Олд Трафорд " са подготвени да насочат и втора оферта, с която да склонят " жълто-черните " да се разделят с футболиста си. Санчо е главната цел през идния трансферен прозорец на Юнайтед, като се счита, че 20-годишният състезател към този момент се е схванал за персоналните си условия в Манчестър.
Borussia Dortmund have 'TURNED DOWN' a bid of £89m from Manchester United for Jadon Sancho pic.twitter.com/W7viRTfiKT
— The Sun Football (@TheSunFootball) July 27, 2020 През сезона англичанинът има 20 гола и 20 асистенции в 44 мача за Борусия и се твърди, че от " Сигнал Идуна Парк " към този момент му търсят заместител.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР