Манчестър Юнайтед е отборът с най-много победи във всички турнири

...
Манчестър Юнайтед е отборът с най-много победи във всички турнири
Коментари Харесай

Ман Юнайтед е отборът с най-много победи от началото на сезона

Манчестър Юнайтед е тимът с най-вече победи във всички шампионати от началото на сезона. Това демонстрира статистика, оповестена от " Опта Спорст ", която обгръща тимовете от петте огромни шампионати - Премиър лийг, Ла Лига, Серия " А ", Бундеслигата и Лига 1.

В четвъртък " алените дяволи " победиха Бетис с 4:1 в първия конфликт сред двата отбора от 1/8-финалите в Лига Европа. Това бе общо 31-вата победа на британския гранд от началото на акцията. Възпитаниците на Ерик загар Хаг са надалеч напред в тази ранглиста, като имат цели 4 победи повече от тимовете, които заемат второто място, а те са цели 5 - Наполи, Барселона, Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Манчестър Сити.

За водачеството на Манчестър Юнайтед в тази ранглиста има и разумно пояснение и то е в по-големия брой изиграни мачове, защото отборът към момента се бори на четири фронта и не е изнемощял от нито един от шампионатите, в които взе участие. " Червените дяволи " към този момент завоюваха " Карабао къп ", а също така са на 1/8-финал в Лига Европа и на 1/4-финал за ФА Къп, като също така са изиграли и 25 мача в Премиър лийг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР