Манчестър Юнайтед е осъществил първоначален контакт с вратарите на Брентфорд

...
Манчестър Юнайтед е осъществил първоначален контакт с вратарите на Брентфорд
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед вече търси заместник на Де Хеа

Манчестър Юнайтед е осъществил първичен контакт с вратарите на Брентфорд Давид Рая и този на Порто Диого Коща, защото мениджърът Ерик загар Хаг има подозрения към сегашния №1 - Давид де Хеа. Поради тази причина „ алените дяволи “ към този момент се оглеждат за други играчи на тази позиция, макар че водят договаряния за удължение на контракта на Де Хеа.

The Telegraph твърди, че е изцяло допустима смяна под рамката на вратата през лятото в клуба. Основната трансферна цел на Тен Хаг си остава нов нападател от международна класа. Хари Кейн от Тотнъм, голмайсторът на Наполи Виктор Осимен и звездата на Бенфика Гонсало Рамош са първите трима в листата.

Но нидерландецът остава скептично надъхан към формата на Де Хеа и счита, че би трябвало да работи върху играта си. 32-годишният испанец беше на път да направи неточност, с която да даде преднина на Реал Бетис от 2:1, преди Юнайтед да стигне до успеха с 4:1 в първия мач от 1/8-финалите на Лига Европа в четвъртък.

Звездата на Брентфорд Давид Рая, който към този момент има два мача за националния тим на Испания, се счита за първи избор за заместител на Де Хеа за идващия сезон. Тотнъм и Челси обаче също са заинтригувани от 27-годишния пазач.

В същото време 23-годишният вратар на Порто - Коща, също е в радара на „ алените дяволи “ от няколко месеца.

Erik ten Hag says he “can’t ignore ” David De Gea’s struggles playing out from the back against Real Betis but believes the Manchester United goalkeeper’s distribution has improved
— James Ducker (@TelegraphDucker)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР