Манчестър Юнайтед е много близо до привличането на младия талант

...
Манчестър Юнайтед е много близо до привличането на младия талант
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед отмъква талант от РБ Залцбург

Манчестър Юнайтед е доста покрай привличането на младия гений на Република България Залцбург Мауритц Кяергаард. 19-годишният футболист е следващият елмаз, който излиза от школата на австрийския клуб и " алените дяволи " от дълго време са му хвърлили око. Според информация на " Залцбургер Нахрихтен " двата клуба са покрай реализиране на договорка за халфа, който ще премине на " Олд Трафорд " против 15 милиона евро.

Мениджърът на Ман Юнайтед Ерик загар Хаг доста държи да усили конкуренцията в халфовата линия, където на моменти през сезона се виждаха пробойни при отсъствието на един или различен състезател. Затова той е насочил взор към Кяергаард, който може да работи какво в центъра на терена, по този начин и зад нападателя, а при потребност и по десния фланг.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Датчанинът е корав титуляр в Република България Залцбург през последните два сезона и демонстрира, че има голям капацитет, въпреки че занапред ще се види дали ще може да се оправи с напрежението в клуб като Манчестър Юнайтед на толкоз нежна възраст. По-скоро се чака той да бъде налаган последователно в състава и на него да се разчита като инвестиция за бъдещето.

С екипа на Република България Залцбург Кяергаард има досега 59 мача, 6 гола и 13 асистенции във всички шампионати. Той е играл и за всички младежки и юношески обединения на Дания, само че към момента няма мач за първия тим на " аления динамит ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР