Манчестър Юнайтед е изпратил скаути за полузащитника на Бреша Сандро

...
Манчестър Юнайтед е изпратил скаути за полузащитника на Бреша Сандро
Коментари Харесай

Новият „Пирло” избрал: Или Юнайтед, или Ювентус

Манчестър Юнайтед е изпратил скаути за полузащитника на Бреша Сандро Тонали за идния мач на тима му против Ювентус. Италианският Gazzetta dello Sport написа посредством своя главен публицист – Николо Шира, че представители на англичаните ще бъдат на „ Марио Ригамонти”, с цел да видят онлайн изявите на спрягания за „ Новия Андреа Пирло” в Италия. Желанието на играча минавало през опцията да заиграе при британския отбор.

Германският Борусия Дортмунд също желае да вземе младия гений, само че договорка с германците е по-малко евентуална, откакто и Ювентус желае да притегли младока в редиците си. Интересът на „ бианконерите” датира не неотдавна. Tuttosport пък написа, че Ювентус също ще направи офанзива за подписа на 19-годишния футболист на Бреша, който се чака да играе титуляр в мача точно против „ остарялата госпожа”. Ювентус възнамерява да вземе правата на футболиста и да го пусне чартърен в Сасуоло, където той да натрупа спомагателен опит преди да заиграе на „ Алианц Стейдъм”.

Друга медия на Ботуша пък написа, че Фиорентина е претърпял провал в опита си да вземе Тонали през лятото и тъкмо поради това е върнал Милан Бадел на „ Артемио Франки”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР