Манчестър Юнайтед е изпратил първата си оферта към Реал Мадрид

...
Манчестър Юнайтед е изпратил първата си оферта към Реал Мадрид
Коментари Харесай

Реал Мадрид се присмя на офертата на Манчестър Юнайтед за Варан

Манчестър Юнайтед е изпратил първата си оферта към Реал Мадрид за бранителя Рафаел Варан. " Червените дяволи " са предложили 45 милиона евро за френския футболист, само че " кралете " са го приели като смешка от страна на британския клуб. Реал Мадрид няма да продаде 28-годишния френски национал за по-малко от 70 милиона евро. Самият Варна желае да промени средата. Медиите в Испания пишат, че той е изтощен от обстановката в Реал Мадрид и желае да предприеме ново предизвикателство в своята кариера.

Манчестър Юнайтед би трябвало да работи доста по-решително, в случай че желае да притегли Варан, тъй като има сериозна конкуренция в лицето на Пари Сен Жермен и Челси за неговия автограф. В Испания настояват, че Роман Абрамович няма да се поколебае да отвори чантата и да предложи оферта на Флорентино Перес и Реал Мадрид, като по този метод извърши желанието на Томас Тухел и обезпечи подписа на Рафаел Варан.

Варан към момента не може да се контракти с мадридския клуб за нов контракт. В момента той е привързан с Реал до лятото на 2022 година. Нежеланието на французина да преподпише значи, че Реал ще би трябвало да го продаде през лятото, в случай че не желае да го изпусне без пари следващата година.

Според информация на „ Marca “ от преди няколко дни сътрудникът на играча е почнал договаряния с Челси и Манчестър Юнайтед, с цел да разиска възможното прекосяване на бранителя във Висшата лига през лятото.

" Червените дяволи " към този момент два пъти се разминаха с Рафа Варан. Първият път бе още през 2011 година, когато сър Алекс Фъргюсън пожела французина в редиците си, само че тогава сътрудниците на футболиста го убедиха да премине в испанския гранд. Юнайтед имаше апетити към футболиста и през 2017-та година, само че прехвърлянето пропадна и " алените дяволи " се задоволиха с привличането Виктор Линдельоф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР