Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с крилото Антъни

...
Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с крилото Антъни
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед чака оферти за Еланга

Манчестър Юнайтед е подготвен да се раздели с крилото Антъни Еланга през лятото. В клуба желаят да се освободят от някои периферни играчи, които не влизат в проектите на Ерик загар Хаг, като в това време да изпълнят касата за привличането на мечтаните от експерта трансферни цели, написа " Манчестър Ивнинг Нюз ".

21-годишният гений тотално бе зачеркнат от нидерландския експерт през този сезон, в който шведът изигра едвам 16 мача в Премиър лийг, като единствено в 5 от тях бе титуляр. Самият състезател също не е удовлетворен да търка пейката и желанието му също е да си тръгне през лятото.

Преди време интерес към Еланга имаше от страна на Кристъл Палас, който може още веднъж да огледа към него. " Орлите " може да са още по-изкушени да го вземат в редиците си, защото от Юнайтед са свалили цената му до скромните 10 милиона паунда. Тепърва ще забележим дали те ще насочат публична оферта. Няма да е изненада, в случай че и други клубове се включат в борбата за младия гений.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР