Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с Давид де

...
Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с Давид де
Коментари Харесай

Ман Юнайтед готов да се раздели с Давид де Хеа, излизал твърде скъпо

Манчестър Юнайтед е подготвен да се раздели с Давид де Хеа след края на сезона, оповестява „ The Mirror “. „ Червените дяволи “ разполагат с петима вратари на заплата през актуалната акция и са се заели да понижат разноските, започвайки с освобождението на някои футболисти.

В момента Де Хеа получава заплата от 400 хиляди евро на седмица. До края на контракта му остават две години, което значи, че би трябвало да получи 40 милиона евро.

От британския клуб са подготвени да му изплатят отплата, с цел да прекратят прибързано контракта му.

В Манчестър Юнайтед не имат вяра, че някой тим ще бъде подготвен да извади сума от порядъка на 40-50 милиона евро, с цел да притегли Де Хеа през летния трансферен прозорец, с оглед пандемията от COVID-19.

Не за първи път Манчестър Юнайтед е заставен да заплати огромна парична отплата, с цел да приключи контракта на собствен футболист. Последният сходен случай беше с Алексис Санчес, когато беше реализирано съглашение с чилиеца да му бъдат платени повече от 10 милиона евро нето и да бъде освободен да подпише с Интер.

В Манчестър Юнайтед имат намерение да заложат на Дийн Хендерсън като титулярен вратар през идващия сезон. Младият англичанин подписа нов дълготраен контракт с клуба през предишното лято.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР