Манчестър Юнайтед е готов да се хвърли сериозно за звездата

...
Манчестър Юнайтед е готов да се хвърли сериозно за звездата
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е готов на всичко за Гакпо през януари

Манчестър Юнайтед е подготвен да се хвърли съществено за звездата на Нидерландия Коди Гакпо. „ Sun “ твърди, че от ПСВ Айндховен са подготвени да завоюват пари от продажбата на крилото след страхотното му показване от началото на сезона и на Световното състезание в Катар.

23-годишният Гакпо се е регистрира с 13 попадения и 17 асистенции в 24 мача с екипа на „ филипсите “ през тази акция. На Мондиала пък той има три гола в четири мача за „ лалетата “.

Юнайтед демонстрираше интерес към офанзивния състезател още през лятото, само че по този начин и не се разбра с ПСВ и затова на „ Олд Трафорд “ беше закупен Антони от Аякс. „ Червените дяволи “ към момента желаят нови попълнения в преди позиции, изключително след напускането на Кристиано Роналдо.

„ Sun “ оповестява, че и двата клуба към момента не са почнали договаряния, само че мениджърът на Юнайтед Ерик загар Хаг и Гакпо имат едни и същи сътрудници, като има разбиране, че договорката може да бъде приключена незабавно щом зимният трансферен прозорец отвори идващия месец.

ПСВ желае най-малко 50 милиона аунда за своя младеж, който има контракт с отбора до 2026-а година. Въпреки това той има уверение, че ще му бъде разрешено да напусне, в случай че някой заплати желаната цен

Той беше покрай прекосяване в Лийдс в последния ден от летния трансферен прозорец, като персонално шефът на англичаните Виктор Орта хвърча до Айндховен, само че от ПСВ блокираха договорката в последния миг. Евертън, Саутхемптън и Уест Хем също имаха интерес към Гакпо, който обаче се чака да премине в някой по-голям клуб от Висшата лига.

Man Utd set to launch Cody Gakpo transfer - and PSV are willing to sell
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР