Манчестър Юнайтед е готов да предложи нов 5-годишен контракт на

...
Манчестър Юнайтед е готов да предложи нов 5-годишен контракт на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед предлага най-дългия договор с кариерата на Моуриньо

Манчестър Юнайтед е подготвен да предложи нов 5-годишен договор на Жозе Моуриньо, оповестява “Сън”. От управлението на “червените дяволи” са останали доста впечатлени от цялостния напредък, който клуба реализира под управлението на португалеца. Той подписа 3-годишен контракт през лятото на 2016-а, а в първият си сезон завоюва три трофея - Къмюнити шийлд, Купата на лигата и Лига Европа.

Впечатляващото начало на втория му сезон отпред на Юнайтед и демонстрираните огромни упоритости за по този начин мечтаната първа купа след напускането на Алекс Фъргюсън дефинитивно са убедили изпълнителният шеф Ед Уудуърд и притежателите семейство Глейзър, че Моуриньо е най-близкото, което могат да намерят до именития шотландец.
EXCLUSIVE: Jose Mourinho to become the world's highest-paid manager https://t.co/njY0CXzRq3 pic.twitter.com/7PkSiZF6sB
— The Sun Football (@TheSunFootball) October 12, 2017

Португалският експерт има още година и половина от актуалната си договорка, която го прави най-добре платения ментор в света дружно с Джосеп Гуардиола - двамата заработват по към 250 хиляди паунда на седмица, само че от “червените дяволи” са подготвени да предложат най-дългосрочния договор в кариерата на Жозе за цели пет години. Заплатата му ще остане на същите равнища, само че ще включва усъвършенствани числа в бонусите за извоювани титли. По този метод от управлението се надяват, че ще си подсигуряват нова сполучлива епоха на непоклатимост и извоювани титли.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР