Манчестър Юнайтед е готов да плати сериозната откупна клауза на

...
Манчестър Юнайтед е готов да плати сериозната откупна клауза на
Коментари Харесай

Ман Юнайтед готов да извади 100 милиона за голмайстора на Спортинг

Манчестър Юнайтед е подготвен да заплати сериозната откупна уговорка на нападателя на Спортинг Лисабон Виктор Гьокереш. „ Червените дяволи “ се нуждаят от повече варианти в офанзива през лятото, защото Расмус Хойлунд е единствената алтернатива за характерен централен нападател в клуба през по-голямата част от сезона.

Антони Марсиал прекара огромна част от сезона в лазарета, а Маркъс Рашфорд не съумя да доближи формата си от предишния сезон. Хойлунд означи гол в последните си шест мача във Висшата лига, само че в петък стана ясно, че  ще бъде навън за към две-три седмици заради травма.

Сега Fichajes оповестява, че Ман Юнайтед има сериозен интерес към шведския нападател Гьокереш. 25-годишният състезател е разказан като „ едно от откритията на европейския футбол тази година, привличайки вниманието на цяла Европа с помощта на впечатляващото си показване на терена “. Роденият в Стокхолм нападател е в отлична форма този сезон, отбелязвайки невероятните 29 гола в 32 мача за Спортинг Лисабон.

Испанското издание упорства, че треньорът на Спортинг Рубен Аморим е получил увещание, че на нападателя ще бъде разрешено да напусне единствено, в случай че някой заплати откупната му уговорка в размер на 100 милиона евро. Fichajes добавя, че това е цена, която Юнайтед би бил подготвен да заплати, с цел да обезпечи на мениджъра Ерик Тен Хаг още един първокласен нападател за идната година. Юнайтед е свързван с голям брой нападатели в последно време като Калъм Уилсън и Айвън Тони, само че може би клубът гледа да притегли малко по-млад състезател, като вид е точно шведският национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР