Манчестър Юнайтед е домакин на Кристъл Палас в най-интересния сблъсък

...
Манчестър Юнайтед е домакин на Кристъл Палас в най-интересния сблъсък
Коментари Харесай

Юнайтед ще опита да продължи възхода срещу Палас

Манчестър Юнайтед е хазаин на Кристъл Палас в най-интересния конфликт от днешната стратегия на 3-и кръг от Купата на лигата в Англия.

Първите седем срещи се играят тази вечер, като 6 от тях стартират в 21:45 часа, до момента в който конфликтът на „ Олд Трафорд “ е от 22:00.

Интересното е, че още тази събора „ алените дяволи “ още веднъж ще посрещнат лондончани, този път за състезание.

ДНЕС, 22:00 ЧАСА, МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД – КРИСТЪЛ ПАЛАС

През уикенда домакините победиха мъчно закъсалия Бърнли и по този начин прекъснаха серията си от 3 загуби във всички шампионати - от Арсенал и Брайтън с по 1:3, както и от Байерн в Мюнхен с 3:4 в Шампионската лига. Добрата вест за треньора Ерик загар Хаг е, че Рафаел Варан към този момент тренира на цялостни обороти, а занимания възобнови и Мейсън Маунт. Извън състава обаче остават цели 9-има играчи, включително Люк Шоу и заместникът му Тайрел Маласия, Уан-Бисака, Лисандро Мартинес, Джейдън Санчо, Антони, Амад Диало, Хари Магуайър и други В последните 50 конфликта с Кристъл Палас домакините имат 31 победи и единствено 9 провали, а от началото на сезона гостите се показват нерешително. Те записаха 3 триумфа, 2 ремита и 2 загуби във всички шампионати и сигурно не ги чака елементарно пътешестване до Манчестър.

ПРОГНОЗА:    1


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР