Манчестър Юнайтед достигна до финала на Карабао Къп, след като

...
Манчестър Юнайтед достигна до финала на Карабао Къп, след като
Коментари Харесай

Тен Хаг: Вече чакаме с нетърпение финала

Манчестър Юнайтед доближи до финала на " Карабао Къп ", откакто завоюва и реванша от 1/2-финала на шампионата против Нотингам Форест (2:0). Така отборът ще има късмет да се бори за първи трофей откогато нидерландецът пое клуба. Наставникът призна, че към този момент няма самообладание да се изправи против Нюкасъл на " Уембли ". Освен това той поздрави играчите си за успеха, въпреки да имаше и забележки.

" Щом победихме и продължаваме напред, всичко е наред. Ако би трябвало да съм почтен, първото полувреме не бе положително. Изиграхме го професионално, само че темпото бе прекомерно постепенно. Не създадохме доста положения, а в това време допуснахме две положителни благоприятни условия за противника, което не трябва да се случва. Втората част стояхме много по-добре, с повече движение и вкарахме хубави голове ", съобщи Тен Хаг.

Относно идния край с Нюкасъл той съобщи: " Разбира се, че го чакаме с неспокойствие. Ще отидем на " Уембли " и ще се надигнем против Нюкасъл, който е страховит тим. Но това към момента е надалеч във времето ".

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР