Манчестър Юнайтед, Челси и Ливърпул са трите отбора, които ще

...
Манчестър Юнайтед, Челси и Ливърпул са трите отбора, които ще
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси ще се борят за Де Йонг през януари

Манчестър Юнайтед, Челси и Ливърпул са трите тима, които ще наддават за Френки де Йонг, в случай че той реши да напусне Барселона през януарския трансферен прозорец, написа „ ESPN “. През лятото нидерландецът беше съвсем сигурен за Юнайтед, само че договарянията пропаднаха, а в този момент отборът на Ерик загар Хаг ще има сериозна конкуренция в борбата за неговия автограф.

„ ESPN “ твърди, че представители на мърсисайдци даже към този момент са се свързали с сътрудниците на Де Йонг.  От Челси пък разполагали с информация, че халфът е подготвен да премисли решението си и да напусне Барса.

Както е известно, преди началото на сезона каталунският клуб се съгласи да го продаде на Манчестър Юнайтед, само че самият футболист отхвърли. Сега обаче обстановката може да се промени.

Де Йонг мина на „ Камп Ноу “ от Аякс през 2019-а година. Неговият контракт е до 2026-а година. През сегашния сезон нидерландецът има 12 мача и 1 гол в Ла Лига. При успеха с 3:0 над Виляреал в четвъртък той завоюва 100% от единоборствата си - 10 от 10.

'Manchester United, Chelsea and Liverpool leading the race to sign Frenkie de Jong' in January
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР