Манчестър Юнайтед анонсира, че е сключило нов договор с полузащитника

...
Манчестър Юнайтед анонсира, че е сключило нов договор с полузащитника
Коментари Харесай

Официално: Бразилски халф преподписа с Юнайтед

Манчестър Юнайтед анонсира, че е сключило нов контракт с полузащитника Андреас Перейра. По силата на новото съглашение бразилецът ще остане в клуба до юни 2023 година, като клубът има алтернатива за удължение с още 12 месеца.

23-годишният състезател е част от академията на „ алените дяволи” от 2011 година насам и има 35 мача за първия отбор. „ Прекарах толкоз доста време в Манчестър, че в този момент смятам града и клуба за мой дом. Много съм благополучен, че ще продължа кариерата си тук”, съобщи Перейра.

„ Мениджърът сподели голяма религия в мен и нямам самообладание да пускам новата акция под негово управление. Всички знаем, че би трябвало да се трудим неуморно и ще стартираме по този метод от първия ден на подготовката. Ще направя всичко по силите си, с цел да оказа помощ на тима да се показва по метода, който всички чакат, освен през новия сезон, а и по-късно. Искам също по този начин да благодаря на фамилията си за доверието, което имат в мен, както и на Господ за опцията, която ми е предоставил”, добави играчът на Юнайтед.

✍️ @AndrinhoPereira has put pen to paper on a new #MUFC deal
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР