Манчестър Сити завоюва бойко 0:0 на "Уанда Метрополитано" в Мадрид

...
Манчестър Сити завоюва бойко 0:0 на "Уанда Метрополитано" в Мадрид
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Манчестър Сити заслужаваше да продължи

Манчестър Сити завоюва бойко 0:0 на "Уанда Метрополитано " в Мадрид против Атлетико и се класира на полуфинал в Шампионска лига. Срещата-реванш сред "дюшекчиите " и "гражданите " бе изпълнена с положения, картони и противоречиви обстановки, само че отборът от Манчестър се оказа краен победител след триумфа си с 1:0 на "Етихад " преди седмица.

„ Трябва да поздравим противниците. Те изиграха добър мач със стила на футбола, който сме привикнали да виждаме “, съобщи старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне.

„ Елиминацията боли, само че съм горделив с това, което сме ние и по какъв начин се състезаваме “, добави аржентинският експерт.

„ Равенството е прелестно само за достойнството ни. В съзнанието си сме спокойни, тъй като знаем, че дадохме всичко от себе си “, сподели още Симеоне.

За обвиняванията към Манчестър Сити, че през второто полувреме са бавили времето в очакване на края на мача, Диего Симеоне разяснява: „ Нямам какво да кажа по тази тематика. Има арбитър, който да разпоредбите. Аз още веднъж приветствам противника, който завоюва борбата, тъй като означи един гол повече от нас. “

„ Не е нужно да имам мнение дали някой приказва добре или зле за мен. Често тези, които имат богат речник са доста интелигентни и те хвалят с пренебрежение, само че ние не сме глупави “, съобщи Симеоне във връзка отправените рецензии към него и отбора му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР