Манчестър Сити започва да губи търпение в проточилите се твърде

...
Манчестър Сити започва да губи търпение в проточилите се твърде
Коментари Харесай

Манчестър Сити губи търпение в преговорите за Жоржиньо

Манчестър Сити стартира да губи самообладание в проточилите се прекомерно дълго договаряния за халфа на Наполи Жоржиньо. “Гражданите” от много време се пробват да договорят привличането на бразилеца с италиански паспорт. Двете страни обаче по този начин и не могат да реализират единодушие, като англичаните оферират 40 милиона евро плюс още 5 като спомагателни бонуси, до момента в който от Наполи упорстват да получат 60 милиона.

Последните информации са, че въпреки всичко в договарянията има прогрес, като двата клуба са склонни да си свидлив ръцете за сума от порядъка на 50 милиона евро. Сега обаче Наполи пък ще забави прехвърлянето, тъй като първо желае да откри заместител на Жоржиньо, преди да се раздели с него.

Смята се, че неаполитанците са се прицелили в халфа на Сампдория Лукас Торейра, а авариен вид е полузащитникът на Саутхамптън Марио Лемина.

Торейра има уговорка за откупуване на стойност 25 милиона евро, само че пък интерес към него има и от страна на Борусия (Дортмунд). Така че от Наполи би трябвало да побързат с оферта за уругваеца.

В същото време обаче търпението на Манчестър Сити стартира да се изчерпва, и в случай че договорката за Жоржиньо не се случи в околните дни, англичаните може и да насочат напъните си към привличане на различен състезател на този пост.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР