Манчестър Сити вгорчи дебюта на Унай Емери с убедителна победа

...
Манчестър Сити вгорчи дебюта на Унай Емери с убедителна победа
Коментари Харесай

Манчестър Сити вгорчи дебюта на Унай Емери с убедителна победа в дербито

Манчестър Сити вгорчи дебюта на Унай Емери с безапелационна победа в дербито
Шампионът на Англия Манчестър Сити стартира по безапелационен метод отбраната на купата си от Висшата лига, откакто победи Арсенал с 2:0 като посетител в дербито от откриващия кръг на шампионата.

Двубоят на стадион "Емиратс" бе формален дебют за новия управител на "артилеристите" Унай Емери, само че лондончани бяха надалеч от равнището на противника си през днешния ден. Гостите постановиха доминация през цялото време и започнаха да основават рискове пред противниковата врата. Резултатът бе открит в 14-та минута, когато Рахийм Стърлинг проби отляво паралелно на наказателното поле и стреля мощно в центъра на вратата, а Петър Чех се намеси доста едва и не отрази изстрела. Домакините мъчно излизаха от своята половина и на процедура не стигаха до положения пред вратата на Едерсон.

След почивката играчите на Арсенал заиграха с по-сериозен подтик и насочиха няколко изстрела към Едерсон, само че без да застрашат вратата му същински. Точка на разногласието постави Бернардо Силва в 64-та минута, когато португалският национал се разписа след положително подаване на Бенжамен Менди. До края на срещата "артилеристите" нямаха сили да отговорят на предизвикването и по този метод започнаха сезона и новата епоха под управлението на Емери с проваляне. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР