Манчестър Сити триумфира с Купата на лигата в Англия за

...
Манчестър Сити триумфира с Купата на лигата в Англия за
Коментари Харесай

Гуардиола се гордее с постоянството на отбора

Манчестър Сити победи с Купата на лигата в Англия за трети следващ път и мениджърът Джосеп Гуардиола показа, че е доста горделив от това достижение. Каталунският експерт посочи особено играта на Фил Фодън, който беше измежду най-хубавите в състава на “гражданите”.

“Голям триумф е да спечелиш едно съревнование в три следващи сезона. Това приказва за неизменност и е невероятно”, съобщи щастливият Гуардиола. - Първите минути бяха сложни, както и краят на мача. Астън Вила имаше две положителни положения първоначално, само че през останалото време играхме на равнище, изключително след почивката”.

3 League Cups
1 FA Cup
2 Premier Leagues
2 Community Shields

Pep Guardiola delivers another trophy for Man City pic.twitter.com/h4nVMmBRT3
— B/R Football (@brfootball) 1 март 2020 година “Получи се прекрасен край. Много съм удовлетворен от Фодън. Това е вторият ни трофей за сезона. Вече имаме много. Откакто съм в клуба, задачата ни е да побеждаваме във всеки мач”, добави Гуардиола.

Това е негова осма купа отпред на Манчестър Сити. До края на сезона “гражданите” имат действителен късмет да завоюват още два трофея. В Шампионската лига те са на осминафиналите, като взеха задатък против Реал Мадрид на “Сантиаго Бернабеу” след триумф с 2:1. В сряда пък отборът гостува на Шефилд Уензди в петия кръг на ФА Къп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР