Манчестър Сити стигна трудно до победата в отложения от 18

...
Манчестър Сити стигна трудно до победата в отложения от 18
Коментари Харесай

Холанд доближи Сити до Ливърпул

Манчестър Сити стигна мъчно до успеха в отсрочения от 18 кръг на Премиърлийг мач против Брентфорд. „ Гражданите “ завоюваха с минималното 1:0, като разликата в класите с „ пчеличките “ бе забележима. Единственото попадение в дуела бе дело на Ерлинг Холанд. Норвежкият нападател съумя да прати топката в мрежата за повторно в 80 минута. Този път обаче голът му бе анулиран.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manchester City (@mancity)

Голът за Сити пристигна, когато една топка някъде от границата на наказателното поле на Едерсон бе пратена в предни позиции към Ерлинг Холанд. Норвежецът пое и незабавно сподели голямата си преднина крачка. Междувременно бранителят, който в началото бе до него, Кристофър Айер се подхлъзна, което даде опция на Холанд да се разпише умерено. Това бе първо негово попадение против този съперник.

В първата минута на добавеното време на мача пред Фил Фодън се откри доста добра опция в наказателното поле на Брентфорд. Топката обаче мина на сантиметри настрана от десния непряк дирек на вратата на Марк Флекен.

Успехът бе доста значим за „ Гражданите “. След тази победа Манчестър Сити е втори в класирането с 56 точки, а водач е Ливърпул с 57, Арсенал е трети с 55 точки. Брентфорд е четиринадесети с 25 точки. Очаква се тази година борбата за купата да е жестока.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР