Манчестър Сити спечели с 2:0 визитата си на Тотнъм и

...
Манчестър Сити спечели с 2:0 визитата си на Тотнъм и
Коментари Харесай

Сити мина през Тотнъм и докосва титлата

Манчестър Сити завоюва с 2:0 визитата си на Тотнъм и е на победа от нова купа на Англия. Тя ще е четвърта подред за отбора.  Шампионите имат задатък от две точки пред. Последния кръг във Висшата лига е в събота. В него небесносините одобряват Уест Хем, а Арсенал е хазаин на Евертън.

Тимът на Хосеп Гуардиола не игра изключително добре през първото полувреме. Шест минути след почивката обаче Кевин де Бройне изведе Ерлинг Холанд и голмайсторът вкара за 0:1. Това е първи гол за Сити на „ Тотнъм Стейдиъм “ от 66 месеца насам.

Шпорите натиснаха в опит да изравнят, тъй като загуба означаваше, че те остават отвън топ 4. Родриго контузи титулярния вратар на гостите Едерсон и вместо него се появи Ортега. Той направи две невероятни спасявания, с цел да резервира мрежата си суха, в това число когато спря Сон, тръгнал самичък против него съвсем от центъра.

В добавеното време Сити получи дузпа и Холанд осъществя за 0:2.

Загубата на Тотнъм прати Астън Вила в Шампионската лига. Бирмингамци за финален път играха в шампионата, когато той се споделяше КЕШ. Това се случи, като сезон по-рано Вила стана крал на Европа.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР