Mанчестър Сити спечели много ценна победа в борбата за титлата,

...
Mанчестър Сити спечели много ценна победа в борбата за титлата,
Коментари Харесай

Около 3 сантиметра пратиха Сити на върха

Mанчестър Сити завоюва доста скъпа победа в битката за купата, откакто в мач от 36-ия кръг на Премиършип победи Бърнли с 1:0. Победното попадение пристигна в 63-ата минута на срещата, а Агуеро попадна в голмайсторската листа. Топката мина голлинията тъкмо с 2,59 сантиметра, а попадението беше зачетено благодарение на технологията на голлинията.

" Виненочервените " се бориха крепко и съумяха да удържат равенството на почивката 0:0. Независимо от надмощието на терена Сити не съумя да прониже вратата на противника през първите 45 минути. В 40-ата минута Агуеро стреля рисково, само че топката не изиска да влезе в мрежата. Домакините също пробваха да затруднят противника, само че и при тях не се получи.

През втората част Сити окупира половината на Бърнли и се заредиха положения пред вратата на Том Хийтън. В 47-ата минута Агуеро стреля, Хийтън избави. В идната минута игра с ръка на Ашли Барнс не беше видяна от съдията и Сити бяха ощетени.

В 49-ата минута Лапорт стреля рисково, Хийтън беше на мястото си. Стигна се и до попадението за Сити. В 63-ата минута Агуеро стреля, топката мина голлинията с 2,59 сантиметра преди тя да бъде изчистена от защитник на Бърнли. Системата на голлинията удостовери редовността на попадението.

До края на дуела на терена имаше един тим в лицето на Сити, а домакините съумяха да изгубят единствено с един гол. В 75-ата минута Бен Мий исчисти топката тъкмо пред голлинията след удар на Жезус. В последна сметка Сити завоюва и излезе напред в класирането с актив от 92 точки, а Ливърпул са втори с точка по-малко. Бърнли са на 15-ото място с 40 точки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР