Манчестър Сити ще се бори с Байерн Мюнхен, за да

...
Манчестър Сити ще се бори с Байерн Мюнхен, за да
Коментари Харесай

Манчестър Сити и Байерн в битка за английски национал

Манчестър Сити ще се бори с Байерн Мюнхен, с цел да резервира в състава си британския национал Кайл Уокър, разгласи мениджъра на първенеца във Висшата лига Пеп Гуардиола, съобщи " Ройтерс ".

Уокър има още година контракт със Сити и е един от основните играчи на испанския експерт. Поливалентността му в отбрана му разрешава да играе в скица с четирима или с трима бранители.

33-годишният краен бранител, който мина в Манчестър Сити за 45 милиона паунда от Тотнъм през 2017 година, завоюва 12 обилни титли, измежду които и историческия требъл предишния сезон.

" Той е необикновено значим състезател за нас. Неговите характерни качества са незаменими ", сподели Гуардиола пред репортерите преди приятелския дуел с Байерн.

" Искаме го. Не знам какво ще се случи. Знам, че и двата клуба договарят. Ще се борим за него, както и Байерн. Не знам по какъв начин ще приключат нещата ", изясни Гуардиола.

Попитан дали Уокър ще бъде в състава за мача с Байерн в Токио, мениджърът отговори: " Имаме потребност от най-хубавите си играчи против Байерн и се надяваме той да остане с нас през идващия сезон. Защо да не играе? "

Първият мач на Манчестър Сити за новия сезон 2023-24 е против Арсенал за " Комюнити Шийлд " на 6 август.

/ХБ/
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР