Манчестър Сити ще отдаде специална чест на голмайстора си за

...
Манчестър Сити ще отдаде специална чест на голмайстора си за
Коментари Харесай

Манчестър Сити ще отдаде специална чест на голмайстора си за всички времена

Манчестър Сити ще отдаде специфична чест на голмайстора си за всички времена Серхио Агуеро, като открие негова скулптура на " Етихад Стейдиъм " идващия месец в чест на 10-годишнината от гола му, който постави завършек на 44-годишното очакване на тима за купа. Сити обърна Куинс Парк Рейнджърс от 1:2 до 3:2 във финалния кръг на сезон 2011-12, като вкара две попадения в добавеното време, а Агуеро бе създател на победното.

Агуеро има 260 гола за отбора в 390 мача за 10 години в Манчестър Сити, помагайки на " жителите " да завоюват още четири трофеи във Висшата лига, една ФА Къп и шест Купи на Лигата. Той напусна Сити в края на предишния сезон със свободен трансфер, с цел да отиде в Барселона, само че бе заставен да се откаже от спорта поради сърдечни проблеми.

Статуята на Агуеро ще бъде открита на 13 май, като част от празненствата по случай 10-годишнината от първата купа на Сити във Висшата лига. Клубът към този момент откри скулптури на някогашните съотборници на Агуеро Давид Силва и Венсан Компани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР