Манчестър Сити ще бъде без двама от своите бранители -

...
Манчестър Сити ще бъде без двама от своите бранители -
Коментари Харесай

Манчестър Сити ще бъде без Кайл Уокър и Нейтън Аке за първия дуел срещу Реал Мадрид

Манчестър Сити ще бъде без двама от своите бранители - Кайл Уокър и Нейтън Аке - в идното си посещение на Реал Мадрид в първия конфликт посред им от четвъртфиналите в Шампионската лига, оповестиха " жителите " на формалния си уебсайт.

Актуалните носители на трофея в конкуренцията гостуват на " Сантяго Бернабеу " във вторник вечер от 22:00 часа българско време, като за тази аудиенция наставникът Пеп Гуардиола ще може да разчита на 21 футболисти.

Сред тях обаче няма да бъдат гореспоменатите Уокър и Аке, тъй като първият продължава да се готви по самостоятелна стратегия, до момента в който нидерландецът не се включи в тренировката на своя отбор през днешния ден.

Припомняме ви, че съставите на Манчестър Сити и Реал Мадрид ще се изправят един против различен за общо четвърти път в последните пет сезона във етапа на елиминациите в Шампионската лига, само че за пръв път конфликтът им ще бъде на четвъртфиналите. През последните две акции двата отбора се срещаха на последното ходило преди финала, като след това някой от тях стигаше и до трофея - " лос бланскос " през 2022 година и " жителите " през 2023 година

Връщайки се малко по-назад до сезон 2019/20, ще открием, че тогава ориста опълчи Сити и мадридчани още в осминафиналите, а тогава британският тим продължи напред след триумф с общ резултат 4:2.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР