Манчестър Сити се изравни с лидера в класирането на Висшата

...
Манчестър Сити се изравни с лидера в класирането на Висшата
Коментари Харесай

Сити взе своето от Селхърст Парк и изравни Ливърпул на върха

Манчестър Сити се изравни с водача в класирането на Висшата лига Ливърпул, откакто победи Кристъл Палас с 4:2 като посетител в първи мач от 32-ия кръг на шампионата.


На " Селхърст Парк " първенците рано изостанаха в резултата, само че стигнаха до цялостен поврат за скъпи три точки в борбата за купата. Домакините излязоха напред още в третата минута с гол на Жан-Филип Матета, само че водачът на " жителите " Кевин де Бройне бързо изравни. Почивката пристигна при еднакъв резултата, само че незабавно по-късно Рико Люис вкара втори гол за Сити, а Ерлинг Холанд и Де Бройне сложиха точка на разногласието с две попадения сред 66-та и 70-та минута. Малко преди края Одсон Едуар върна един гол за " орлите ".

Така отборът на Пеп Гуардиола към този момент има 70 точки, какъвто е и активът на Ливърпул, само че " алените " са с мач по-малко и на следващия ден гостуват на Манчестър Юнайтед. Арсенал е на трета позиция с 68 точки и също с мач по-малко от Манчестър Сити. Кристъл Палас заема 14-та позиция в подреждането с 30 точки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР