Манчестър Сити са готови за своевременно увеличение с Кайл Уокър,

...
Манчестър Сити са готови за своевременно увеличение с Кайл Уокър,
Коментари Харесай

Манчестър Сити даде голямо увеличение на контузените преди мача за титлата във Висшата лига с Арсенал

Манчестър Сити са подготвени за навреме нарастване с Кайл Уокър, който се възвръща от травма и взе участие в конфликта си с Арсенал в неделя.

Двамата претенденти за купата във Висшата лига ще се срещнат на Етихад, където Пеп Гуардиола би трябвало да може да употребява своя десен бек. Уокър накуцва единствено след 20 минути при загубата на Англия от Бразилия на Уембли, стиснавайки левия си крайник, до момента в който вечерта му беше прекратена.

Проблемът обаче не се счита за прекомерно сериозен макар първичните опасения. Диагнозата допуска, че казусът е по-скоро в плътно сухожилие, в сравнение с в разтежение, което би изключило Уокър от навън за по-дълго време, само че напредъкът му ще бъде следен през идващите дни, оповестява Sky Sports.

Сити ще бъде разпален да призоват англичанина, до момента в който се пробват да се борят със заканите на Букайо Сака и Габриел Мартинели изключително. Темпото на Уокър от дълго време е преимущество за задната четворка на Сити, защото те се стремят да изпреварят Арти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР