Манчестър Сити разгроми Уотфорд като гост с 4:0 и постави

...
Манчестър Сити разгроми Уотфорд като гост с 4:0 и постави
Коментари Харесай

Манчестър Сити за пореден път се саморазправи с Уотфорд

Манчестър Сити разгроми Уотфорд като посетител с 4:0 и сложи в доста тежка позиция днешния си противник. " Гражданите " бяха вкарали 13 гола в последните два мача със " стършелите " и през днешния ден продължиха серията.

Първото полувреме беше нещо като рецитал на Рахим Стърлинг. Английският национал откри резултата в 31-ата минута след центриране на Кайл Уолкър.

Девет минути по-късно Стърлинг беше спънат в наказателното поле от Уил Хюз. Рахим извърши дузпата. Бен Фостър избави удара, само че Стърлинг беше най-съобразителен и вкара за 0:3.

След почивката играта на една врата продължи. Стърлинг имаше присъединяване и при третото попадение в 63-ата минута. Той напредна отдясно и стреля под ъгъл. Фостър избави, само че топката попадна в непокрития Фил Фодън, който вкара с лекост за 0:3.
 Снимка 488993
Източник:

Само четири минути по-късно Кевин де Бройне центрира от фаул и Еймерик Лапорт вкара с глава четвъртия гол за Сити.

В добавеното време Габриел Жезус вкара гол с от близко, който беше анулиран поради засада.

Манчестър Сити към този момент има 78 точки. Тимът е на 15 точки зад първенеца Ливърпул и е също на 15 точки пред третия Челси. В неделя Сити ще семейства на боксовата круша Норич. Една от петте победи на " канарчетата " през този сезон е на 14 септември предходната година тъкмо против отбора на Гуардиола с 3:2.

Уотфорд е към момента над чертата на 17-а позиция с 34 точки. Това място може да бъде изгубено още през днешния ден, в случай че Астън Вила победи Арсенал. Вила има три точки по-малко и същата голова разлика. В неделя Уотфорд ще играе също с Арсенал, а Астън Вила ще бъде посетител на Уест Хям. Деветнадесетият Борнмут също, като Вила е с 31 точки и също с голова разлика -27. " Черешките " в неделя ще гостуват на Евертън. Два тима всред Уотфорд, Астън Вила и Борнмут ще изпаднат в Чемпионшип.
 Евертън постави завършек на европейската фантазия на Шефийлд Юнйатед
Евертън постави завършек на европейската фантазия на Шефийлд Юнйатед

" Карамелите " завоюваха с 1:0
 Снимка 488994
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР