Манчестър Сити разби Лестър у дома с 6:3 в мач

...
Манчестър Сити разби Лестър у дома с 6:3 в мач
Коментари Харесай

Бесни граждани разкъсаха лисиците, Ман Сити разби Лестър на Боксинг дей

Манчестър Сити разруши Лестър вкъщи с 6:3 в мач от 19-тия кръг на Висшата лига! Сбъсъкът на Боксинг дей остави без мирис феновете на стадиона и тези пред екраните. Двата отбора с изключение на 9 гола, предложиха и много атрактивен и настъпателен футбол от самото начало.

Домакините съумяха да обкръжат полето на " лисиците " още в началните минути, а най-хубавото състояние пристигна в 5-а! Де Бройне получи топката с дълъг пас в наказателното поле, спря кълбото, обърна се и с обмислен удар изпрати топката в мрежата на Шмайхел!

" Гражданите " продължиха да натискат и в 12-а минута получиха право да изпълнят дузпа. Юри Тилеманс задържа Лапорт в наказателното поле. Първоначално реферът подмина обстановката, само че отиде да я прегледа със системата ВАР и се увери, че нарушаване имаше! Зад топката застана Риад Марез и невъзмутимо се разписа за 2:0!
 Снимка 558530
Източник:

Домакините продължиха да вършат каквото си желаят. Бернардо Силва, Де Бройне и Кансело комбинираха ужасно в 21-а минута. Последният центрира в наказателното поле, Шмайхел мазета с една ръка, само че топката отиде в Гюндоган, който направи преднината за своите класическа!

Манчестър Сити получи втора дузпа в 23-а минута! Юри Тилеманс още веднъж бе грешникът! Той събори Риад Марез в наказателното поле и съдията бе безапелационен! Този път зад топката застана Рахийм Стърлинг, само че и той бе решителен! 4:0!
 Снимка 558529
Източник:

Гостите реагираха 10 минути след подновяването на играта! Джеймс Мадисън направи 4:1 след страхотна контраофанзива, а в 59-а минута упражнението се повтори само че този път прецизен бе Адемола Луукман! Шокът стана цялостен в 65-а минута. Келеши Ихиеначо този път бе героят за " лисиците " и интригата се върна.
 Снимка 558531
Източник:

Радостта на гостите бе къса. Емерик Лапорт се възползва от центриране в наказателното и с глава прати топката в мрежата на Шмайхел за пети път.
 Снимка 558532
Източник:

Рахийм Стърлинг пък бе този, който нанесе последния удар в сърцата на " лисиците "! В 87-а минута Лапорт смъкна с глава за своя съотборник и той от близко я заби неспасяемо във вратата.

Вижте тук по какъв начин се разви мачът по минути:
 Манчестър Сити - Лестър, онлайн
Манчестър Сити - Лестър, " жителите " с шести патрон в сърцата на " лисиците "

Това е един от най-интересните конфликти на Боксинг дей
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР