Манчестър Сити приема Манчестър Юнайтед на Етихад Стейдиъм в 188-ото

...
Манчестър Сити приема Манчестър Юнайтед на Етихад Стейдиъм в 188-ото
Коментари Харесай

Съставите за дербито на Манчестър: Родри е аут, а Роналдо и Каземиро са резерви

Манчестър Сити приема Манчестър Юнайтед на " Етихад Стейдиъм " в 188-ото издание на дербито сред синята и алената част на града. Шампионите имат потребност о успеха, с цел да се приближат още веднъж на точка зад водача Арсенал, който през вчерашния ден победи Тотнъм в другото огромно дерби от деветия кръг на ПреМиър лийг. Успех на " алените дяволи " пък ще ги приближи единствено на две точки зад Сити и Тотнъм.

Джосеп Гуардиола е направил три промени в състава на Манчестър Сити спрямо последния турнирен мач. Родри отпада от групата поради травма, като на негово място стартира Илкай Гюндоган. Нейтън Аке започва в двойка с Мануел Аканжи в центъра на отбраната, а Рубен Диаш остава на скамейката за началото. Кайл Уокър пък заменя контузения Джон Стоунс.

Ерик загар Хаг залага на същия състав, който преди близо месец победи с 3:1 водача Арсенал, което бе и последната турнирна среща на " алените дяволи ". Това значи, че Кристиано Роналдо и Каземиро остават на пейката за началото. Рашфорд се възвърне от своята травма, поради която пропусна двата мача в Лига Европа, както и срещите на националния тим на Англия, и още веднъж започва на върха на офанзивата. Хари Магуайър е отвън групата поради контузия.. Новото попълнение Антони е титуляр отдясно на нападението.

Манчестър Сити: Едерсон, Уокър, Аканжи, Аке, Кансело, Гюндоган, Де Бройне, Бернардо, Фоудън, Холанд, Грийлиш

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Далот, Мартинес, Варан, Маласия, Мактоминей, Ериксен, Антони, Фернандеш, Санчо, Рашфорд

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР