Манчестър Сити приема Борусия (Дортмунд) в първи мач от четвъртфиналите

...
Манчестър Сити приема Борусия (Дортмунд) в първи мач от четвъртфиналите
Коментари Харесай

Халанд и компания застават на пътя на борещия се за четири трофея Манчестър Сити

Манчестър Сити приема Борусия (Дортмунд) в първи мач от четвъртфиналите на Шампионска лига. Битката на " Етихад " стартира в 22:00 часа.

Отборът на Пеп Гуардиола елементарно преодоля Борусия (Мьонхенгладбах), с цел да продължи напред до най-хубавите осем, до момента в който Дортмунд постави старания в борбата си със Севиля, с цел да се класира за тази фаза.

Мениджърът на " жителите " Пеп Гуардиола омаловажи възможностите на Ман Сити да си обезпечи четири трофея този сезон, само че към днешна дата задачата наподобява напълно постижима.



Във Висшата лига, Сити допира трофея, а за Купа на лигата и ФА Къп, също възможностите са много положителни. В борбата си за Шампионска лига, " жителите " имат още предизивикателсва, които би трябвало да преодолеят.
 Ривалдо: Манчестър Сити е моят любимец в Шампионската лига
Ривалдо: Манчестър Сити е моят любимец в Шампионската лига

" Слагам малко по-назад Байерн, ПСЖ и Реал "

Днешният конкурент на британския отбор е прекомерно непредвидим. Голямото преимущество за Борусия е супер звездата Ерлинг Халанд.
 Снимка 519133
Източник:

Нападателят ще се изправи през днешния ден против един от претендентите за подписа си. Халанд е спряган за заместител на напускащия Серхио Агуеро.

Младата звезда към този момент счупи върха за най-краткото време, в което футболист е постигнал 20 гола в Шампионската лига. Дали ще го направи и през днешния ден, следва да разберем.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР