Манчестър Сити приема Байерн Мюнхен в първи двубой от четвъртфиналите

...
Манчестър Сити приема Байерн Мюнхен в първи двубой от четвъртфиналите
Коментари Харесай

Титаничен сблъсък: Манчестър Сити приема Байерн в първи 1/4-финал в ШЛ

Манчестър Сити приема Байерн Мюнхен в първи дуел от четвъртфиналите на Шампионска лига. Срещата на " Етихад " е довечера от 22:00 часа, а на Gong.bg ще проследим най-интересното от нея.

Това е най-интригуващият конфликт от четвъртфиналната фаза на Шампионска лига. „ Гражданите “ загряха за конфликта с баварския исполин, печелейки безапелационно при визитата на Саутхемптън с 4:1 във Висшата лига, а головата им машина Ерлинг Холанд се завърна след травма с две попадения в мрежата на „ светците “.

Норвежецът е добре осведомен с Байерн, откакто преди да дебаркира на „ Етихад “ защитаваше цветовете на Борусия Дортмунд в Бундеслигата.

Байерн също реализира победа за състезание преди срещата във вторник, побеждавайки Фрайбург с 1:0 като посетител. И двата тима се борят за купите във вътрешните си шампионати, като ще се опитат да нанесат първи удар в конфликта посред им в Шампионска лига.

Пеп Гуардиола най-вероятно няма да може да разчита на Фил Фодън, който към момента се възвръща след интервенция за унищожаване на апендикс.. От другата страна новият ментор на баварците Томас Тухел има надалеч повече кадрови проблеми. В неговия проект няма да попаднат контузените Пол Ванер, Мануел Нойер, Люка Ернандес и Чупо-Мотинг. Главната алтернатива пред Тухел ще бъде точно кой да застане на върха на офанзивата - Садио Мане или Томас Мюлер. 

Тухел пази положителни мемоари от конфликта с Ман Сити на Гуардиола в Шампионската лига, откакто неговият Челси победи “гражданите ” с 1:0 на финала на шампионата през 2021 г. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР