Манчестър Сити претърпя изненадваща загуба с 0:2 при гостуването си

...
Манчестър Сити претърпя изненадваща загуба с 0:2 при гостуването си
Коментари Харесай

Гуаридиола: Направихме много грешки

Манчестър Сити претърпя изненадваща загуба с 0:2 при гостуването си на Саутхамптън и отпадна от Карабао Къп. Мениджърът на “небесносините ” - Джосеп Гуардиола, не скри разочарованието си от отрицателния резултат, само че призна, че предвид на играта провалянето е било справедливо.

„ Днес беше неприятна вечер, противникът беше по-добър, тъй че би трябвало да ги поздравим. За да печелиш мачове, би трябвало да го заслужаваш, а довечера ние не го заслужавахме. Надявахме се да преминем в идващия кръг на шампионата, само че с такова показване нямаше по какъв начин. Не показахме задоволително. Направихме доста неточности, пропуснахме доста подавания, давахме им топката прекомерно елементарно и това докара до двата гола ”, разяснява Гуардиола.

“Гражданите ” би трябвало да се възстановят оптимално бързо, тъй като единствено след няколко дни - на 14 януари (събота), се изправят против кръвния зложелател от Манчестър Юнайтед. Двубоят стартира от 14:30 българско време и може да се окаже от решаващо значение за класирането в челото на Премиър лийг.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР