Манчестър Сити прави всичко възможно да изпревари съгражданите си от

...
Манчестър Сити прави всичко възможно да изпревари съгражданите си от
Коментари Харесай

Ман Сити прави всичко възможно да изпревари Юнайтед за Жоао Феликс

Манчестър Сити прави всичко допустимо да изпревари съгражданите си от Юнайтед за подписа на младия гений на Бенфика Жоао Феликс, оповестява на днешните си страници "Сън ". “Гражданите” са подготвени да му предложат контракт за пет години и заплата от 100 хиляди паунда на седмица, с цел да съумеят да го зикушат да премине в техните редици още преди този момент лято.

Man City 'offer staggering contract' to Man Utd transfer target Joao Felix https://t.co/PVkVGXE0zf pic.twitter.com/jLUm8MTNWV
— Mirror Football (@MirrorFootball) June 10, 2019
Двата британски отбора са считани за съществени кандидати за подписа на една от най-горещите млади звезди в европейския футбол, откакто Реал Мадрид насочи вниманието си към други трансферни цели през това лято.

Феликс направи извънреден сезон за своите 19 години и записа 20 гола и 11 асистенции за лисабонските “орли”, а откупната му уговорка е 120 милиона евро.

Президентът на португалския отбор към този момент съобщи, че няма предпочитание да се разделя с играча, само че няма да го стопира, в случай че се появи тим, който е подготвен да заплати клаузата и Феликс желае да премине в него. Късно нощес той бе част от тима на своята страна, който се поздрави с трофея в Лигата на нациите.

Benfica's president has conceded that Joao Felix could leave the club this summer

Today's papers report that one Premier League team has registered interest... and another has offered him a £26m contract!

Get the latest
https://t.co/nneJh73rAR pic.twitter.com/OoZm1EKaX1
— BBC Sport (@BBCSport) June 10, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР